Sempre he sigut el que es diu «de bata»; ja quan em vaig llicenciar i doctorar en Biologia, per a estudiar la composició bioquímica dels aliments, com evitar que s’alterin microbiològicament, i com es poden manipular genèticament per a obtenir-ne una millor qualitat sensorial i nutricional. I, tot això, ho he pogut complementar des del punt de vista tecnològic, cursant també la llicenciatura de Ciència i Tecnologia dels Aliments; per a poder, posteriorment, assessorar a diferents indústries alimentàries, empreses de restauració i cadenes de distribució.
Però, el què més em fascina és la Dietètica, com a eina, i la Nutrició, com a Ciència que no para d’avançar; per intentar-nos explicar que els components dels aliments tenen molt a veure amb el funcionament del nostre cos i amb les nostres emocions.
Des de l’any 2006 treballo com a Dietista-Nutricionista clínica a la meva pròpia clínica de la ciutat de Girona (centre sanitari autoritzat per la Generalitat de Catalunya, amb núm. E17968056), per on han passat centenars de pacients.
Desitges que, també a tu, t’ajudi a FRUIR MENJANT SALUDABLEMENT i a SENTIR-TE MOLT MILLOR?