Les meves idees culinàries | Pacients
Ets pacient nostre actualment? Si és així, a la propera sessió de la teva consulta clínica presencial o online, t’informarem de com pots accedir a tota aquesta informació complementària al teu tractament dietètico-nutricional.
Te la posem a la teva disposició perquè l’adoptis a la teva cuina i taula, i vagis millorant la varietat dels teus menús setmanals.
No es tracta de receptes, sinó de preparacions culinàries que et donen informació de com pots integrar els diferents grups d’aliments al teu dia a dia alimentari.
Desitgem que els teus canvis alimentaris siguin efectius perquè assoleixis el/s teu/s objectiu/s. Mostrant-te la part pràctica et serà molt més fàcil arribar-hi.
Aprèn a configurar els teus menús setmanals | Taller Online
Malauradament corre molta desinformació sobre quins són els aliments, en tipus i grups, que haurien de configurar els dos àpats principals (dinars i sopars). I això és degut a la gran quantitat d’informació que hi ha present en Internet (en blogs i en xarxes socials), en revistes de vida sana, en llibres de cuina,… I, també, ve de totes les “dietes” que s’han anat seguint al llarg de la vida.
Al final, tot i que es procuri comprar i escollir ingredients considerats nutritius i saludables, es va molt confós/a de si s’estan fent bé els àpats principals, en quant a tipus i grups d’ingredients presents, per a considerar-los menús complets, suficients i adequats des del punt de vista nutricional i dietètic.
Amb aquest taller online obtindràs una indispensable informació teòrico-pràctica per aprendre a configurar i planificar els dinars i sopars de tota la família, i per tota la setmana, amb plenes garanties d’estar-ho fent bé.
Aprenent a llegir les etiquetes dels productes envasats | Taller Online
El supermercat s’ha convertit, per moltes famílies, en el lloc on concórrer per omplir la cistella de la compra setmanal. I aquesta s’omple, molt sovint, atenent més a les preferències alimentàries i organolèptiques que per “cuidar la salut”.
El 85% de l’estoc alimentari del supermercat està envasat; amb unes etiquetes que ens indiquen els ingredients i el perfil nutricional de cada producte alimentici. I, a més, a molts d’ells s’hi anoten declaracions de salut, referint-se a uns (suposats) beneficis que poden derivar del seu consum, incitant-nos a la seva compra.
Si t’interessa aprendre a interpretar acuradament la informació que figura als envasos, i que amb ella no “et facin comprar” el què realment no necessites, amb aquesta activitat formativa completament pràctica et convertiràs en un expert “consumidor saludable” en relativament poc temps.
Com gestionar la cuina amb el mínim temps possible | Taller Online
Anem a extrems: no tenim temps, ni establim la prioritat, ni ens agrada cuinar (encara que sigui quelcom molt simple però suficient per cada dia; o bé, per contra, solem passar entre 1 i 2 hores diàries cuinant el dinar i sopar (i això és massa temps, i també innecessari).
Aquest taller online t’interessa molt, tant si el teu cas és un o altre. Perquè en ell et mostrarem quines preparacions culinàries pots tenir llestes en molt poc temps, per a poder muntar els teus menús setmanals sense complicacions, i sense haver de cuinar cada dia.
T’imagines poder arribar a casa, cansat/da o molt tard, i ¿poder sopar sense tirar de plats processats i, menys, menjar qualsevol cosa? Tot perquè disposes al frigorífic de moltes opcions que, posant-les al plat, i escalfant-t’ho, ho tens amb 2 minuts a sobre la taula.
O be, si t’has d’emportar el tupper a la feina, ¿et semblaria bé poder sortir de casa, sense haver-lo de preparar a diari? Només obrir el frigorífic i agafar la combinació que més t’apeteixi per a posar-lo dins la bossa isotèrmica.
Amb aquest taller aprendràs com organitzar-te de la millor manera a nivel culinari.
El teu batch cooking setmanal
T’agradaria aprendre a gestionar la teva cuina setmanal amb el mínim temps possible? Aprendràs quines són les preparacions culinàries bàsiques que cada setmana has de tenir a mà. I t’emportaràs una PLANIFICACIÓ DE MENÚS SETMANAL (de dinars i sopars), que inclou totes les preparacions que cuinarem al taller. Més fàcil no t’ho podem posar!, perquè milloris la teva alimentació, i la de tota la família.
CALENDARI: Properament nova edición.
HORARI: Divendres, de 18.00 a 20.30 h ó dissabte, de 10.30 h a 13.00 h (2,5 hores).
LLOC: AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DEL LLEÓ – Plaça Calvet i Rubalcaba, s/n – Girona.
DOCENTS (dietistes-nutricionistes, tecnòlegs dels aliments i biòlegs): Dra. Anna Costa i Laura Girona
Cuinem sense gluten ni lactis
CALENDARI: Properament nova edició.
HORARI: 10.00 a 13.00 h (3 hores).
LLOC: AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DEL LLEÓ – Plaça Calvet i Rubalcaba, s/n – Girona.
PREU: 45 €
DOCENTS (dietistes-nutricionistes, tecnòlegs dels aliments i biòlegs): Dra. Anna Costa i Laura Girona.
Què mengem per esmorzar, que no sigui pa i embotit?
CALENDARI: Properament nova edició.
HORARI: Per determinar (2 hores).
LLOC: AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DEL LLEÓ – Plaça Calvet i Rubalcaba, s/n – Girona.
PREU: 35 €
DOCENTS (dietistes-nutricionistes, tecnòlegs dels aliments i biòlegs): Dra. Anna Costa i Laura Girona.
Tirant pel terra uns quants mites alimentaris
CALENDARI: Properament nova edició.
HORARI: 11.30 a 13.30 h (2 hores).
LLOC: AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DEL LLEÓ – Plaça Calvet i Rubalcaba, s/n – Girona.
PREU: 35 €
DOCENTS (dietistes-nutricionistes, tecnòlegs dels aliments i biòlegs): Dra. Anna Costa i Laura Girona.
Els teus dinars setmanals dins un pot de vidre | Presencial
CALENDARI: Properament nova edició.
HORARI: 11.30 a 13.30 h (2 hores).
LLOC: AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DEL LLEÓ – Plaça Calvet i Rubalcaba, s/n – Girona.
PREU: 35 €
DOCENTS (dietistes-nutricionistes, tecnòlegs dels aliments i biòlegs): Dra. Anna Costa i Laura Girona.
Mai més “a dieta”. Cuinant els meus nous hàbits
HORARI: 10.00h a 13.00 h (3 hores).
Mini-chefs’ veggies
CALENDARI: Properament nova edició.
HORARI: 16.00 a 19.00 h (3 hores).
DIRIGIT A: nens/es i adolescents, de 6 a 18 anys d’edat (acompanyats d’un adult), i també per a adults.
PREU: 35 € (2 places incloses al preu: menor + adult acompanyant)
LLOC: AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DEL LLEÓ – Plaça Calvet i Rubalcaba, s/n – Girona.
DOCENTS (dietistes-nutricionistes, tecnòlegs dels aliments i biòlegs): Dra. Anna Costa i Laura Girona.
Refresca’t a cullerades!
CALENDARI: Properament nova edició.
HORARI: 16.00 a 18.00 h (2 hores).
PREU: 35 €
LLOC: AULA GASTRONÒMICA DEL MERCAT DEL LLEÓ – Plaça Calvet i Rubalcaba, s/n – Girona.
DOCENTS (dietistes-nutricionistes, tecnòlegs dels aliments i biòlegs): Dra. Anna Costa i Laura Girona.