TORRÓ SUCHARD DE XOCOLATA NEGRA, AVELLANA I QUINOA
Dolços nadalencs…, no per cada dia dels festius i no festius. Sinó només pels àpats que s’ho valen. I més que quantitat, cal donar preferència a la qualitat. Llavors, ¿per què no fer-se un torró casolà, sense sucres afegits i amb greixos de bona qualitat? Us proposem una opció similar al típic torró de Suchard de xocolata amb llet i arròs inflat. El de tota la vida…
INGREDIENTS (per 1 barra de grandària motlle de púding):
- 2 tauletes de xocolata 85% cacau, de 100 grams cadascuna.
- 40 grams d’oli de coco verge,
- 100 grams d’avellanes torrades,
- 50 grams de panses,
- 25 grams de quinoa inflada, sense sucre ni mel.
PREPARACIÓ:
- Picar les avellanes i les panses, juntament amb l’oli de coco, a una picadora de got, o bé amb el robot de cuina.
- Per altra banda, fondre la xocolata dins un bol al forn microones (evitar que es cremi. Amb 2 minuts a potència màxima pot ser suficient); o bé al bany maria, dins un cassó amb aigua.
- Transvasar la picada dins el bol de la xocolata, i remoure. La massa ha de quedar homogènia.
- Col·locar la barreja a un motlle de silicona per a budings.
- A sobre, col·locar-hi una capa de quinoa inflada. Tirar-la a grapadets, fins que quedi tot un tapís.
- Conservar la preparació dins el frigorífic, en horitzontal completament, durant unes 2 hores o més.
- Quan estigui la xocolata solidificada, ja es pot desmotllar, tallar a trossos o empaquetar.
- En cas que calgui conservar-la durant unes dies, mantenir-la sempre dins el frigorífic, embolcallada amb paper d’alumini.
Deixa una resposta
Vols unir-te a la conversa?No dubtis a contribuir!